Diana Bom, communicatieadviseur, communitymanager

Even voorstellen

Mijn naam is Diana Bom, communicatieadviseur, communitymanager en trainer/coach. Sinds 2002 heb ik voor tal van opdrachtgevers in diverse branches als zelfstandig adviseur en tekstschrijver uiteenlopende communicatie-opdrachten uitgevoerd. 

De drie pijlers van Quarante Communicatie bestaan uit communicatieadvies- en management, contentcreatie en communitymanagement

MEDIAPLANNER

Na mijn communicatiestudie (HEAO-CO, Utrecht) heb ik bij twee grote internationale reclamebureaus gewerkt als mediaplanner.Tot mijn taken behoorden het voorspellen en evalueren van de resultaten van media-inzet voor A-merken aan de hand van RTV kijk-en-luisteronderzoeken, Cebucogegevens en buitenreclameonderzoeken.

ACCOUNTMANAGER

Daarna werkte ik als account manager bij twee b-to-b bureaus. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met Direct Marketing campagnes. 

PR ADVISEUR

Na de functies bij de reclameadviesbureaus werkte ik gedurende zes jaar als PR adviseur bij Bloemenveiling Aalsmeer.

WEBREDACTEUR EN COPYWRITER

Afgestudeerd op keuzevak Journalistiek, behaalde ik ook certificaten als Copywriting en Schrijven voor het web.

WEBSITEBOUWER

Na het behalen van het certificaat webdesign, leerde ik websites bouwen in Dreamweaver, Drupal en WordPress.