Quarante Communicatie
tel: 06 - 217 06 167

email: info@quarante.nl

internet: www.quarante.nl

 

helder & resultaatgericht
ervaren & veelzijdig
kleinschalig & flexibel

 

home dienstenportfolio(ge)werkt voor over Quarantecontact
home>meer over Quarante Communicatie

[pPPr

 

Profiel

Quarante Communicatie is een kleinschalig en flexibel communicatiebureau: allround, creatief, resultaatgericht, prima prijs-prestatieverhouding.

Oprichtster Diana de Vries vervulde na haar communicatiestudie in Utrecht diverse functies bij reclame-adviesbureaus en opdrachtgevers. Sinds januari 2002 is zij zelfstandig communicatiemanager en tekstschrijver. De laatste tien jaar ligt de nadruk van de werkzaamheden op digitale communicatie. Voor websites bestaan de werkzaamheden uit de opzet van het functioneel ontwerp, het schrijven van content, het coördineren van de technische realisatie en het onderhoud van de site als webmaster/webredactie.

Verder realiseert Quarante digitale nieuwsbrieven en webads.

 

 

Quarante Communicatie voert zowel deelopdrachten als grote opdrachten uit. Daarbij vervult Quarante organiserende, co÷rdinerende en uitvoerende werkzaamheden. Bij grotere communicatieprojecten wordt samengewerkt met freelance communicatie-adviseurs, tekstschrijvers en ontwerpers.

Quarante Communicatie werkt op basis van verschillende overeenkomsten. In overleg met u wordt de meest wenselijke overeenkomst vastgesteld.


Quarante Communicatie, K.v.K. 's-Hertogenbosch nr. 34.16.78.76 © 2015 Disclaimer, Algemene Voorwaarden