Referenties

Theo van Well, manager bedrijfsvoering Jeroen Bosch Ziekenhuis

"Diana maakt het verschil. Dat is mijn conclusie nadat ik Diana gedurende meer dan twee jaar bij drie verschillende verander-en verbeterprojecten heb meegemaakt. Zij functioneerde daarbij als senior communicatieadviseur op strategisch én tactisch niveau. Alvorens zij aan de slag gaat maakt zij grondige analyses en komt zij snel tot de kern. Vervolgens zorgt zij voor een zorgvuldige en onderscheidende implementatie, waarbij de klantbehoeftes centraal staan en met name online media effectief worden ingezet. Zij weet mensen mee te krijgen, zorgt dat alle teamleden zich betrokken voelen bij het eindresultaat en houdt zich aan deadlines. Diana is een harde werker en een betrokken collega die meer doet dan wat van haar wordt gevraagd. Zij wacht niet af, maar is proactief en komt met goed beargumenteerde adviezen. Haar manier van werken is doortastend en ze heeft lef. Ik kan Diana van harte aanbevelen bij werkgevers en opdrachtgevers."

 

Stefan Verhoeve, MScMM, online marketeer bij Eneco

Diana is een ervaren marketingcommunicatie adviseur die tijdens haar periode bij Eneco heeft meegewerkt aan het Eneco Forum. Daar heeft zij een mooie bijdrage geleverd aan het platform en de interne bekendheid ervan. Hoogtepunt was een offline ledenavond, georganiseerd door Diana. Een mooie avond die de kracht en verbondenheid van de community goed liet zien. 

Karin Cats, MBA, Commercial Director ANP Press Support

Diana is a gifted communications professional who thinks out-of-the-box and has a client-centric mindset. She is good at developing effective campaigns and programs that ensure the client’s needs are fully met. Furthermore, she is an effective coordinator and team player who possesses superb writing skills. She is energetic and makes sure in a friendly manner that the project deadlines are met.

 

Wies Ubags, free lance journalist

"When I was a journalist at Aalsmeer's Flower Auction in the Netherlands, Diana was one of my colleagues at the public relations department. She was an intelligent, creative and pleasant colleague, flexible person, good at team work."

 

Ronald Kok, managing director Scamander Solutions.com, Nieuwegein

"Scamander Solutions was op zoek naar een betere communicatie van haar aanbod richting haar klanten, partners en medewerkers. Een spil hierin was de website die niet meer voldeed aan de eisen. De toegankelijkheid moest verbeterd worden, alsmede de overzichtelijkheid. Daartoe is Quarante Communicatie gevraagd mee te denken over een volledig nieuwe opzet. Deze opdracht is zeker uitdagend te noemen door de dynamiek van Scamander. Door de grote groei en successen bij klanten bleek dat we onvoldoende tijd konden besteden aan deze opdracht. Verder werd voor promotiedoeleinden reeds gebruik gemaakt van een adviseur. Naast het adviseren over de navigatiestructuur lag bij Quarante Communicatie de opdracht om alle partijen op 1 noemer te krijgen. Dit eiste af en toe de flexibliteit en vooral daadkracht om dit in goede banen te leiden. Naast het realiseren van een verbeterde navigatiestructuur heeft Quarante Communicatie gezorgd voor een wervender en concretere content. Dit was wederom geen eenvoudige opdracht, omdat meerdere partijen onderdelen van de website hebben ingevuld, waardoor de consistentie er in het begin niet was. We zijn uitermate gelukkig met het resultaat. De website is de spil geworden van alle communicatie en het aantal hits is gegroeid met 100%, waarbij we vooral constateren dat partners en klanten de website frequent bezoeken. Direct vanaf het begin is rekening gehouden met een meertalige opzet, die inmiddels is gerealiseerd. Ook hier zien we meer interactiemogelijkheden met buitenlandse leveranciers, hetgeen al heeft geleid tot een nieuw partnership met een Engelse firma. Deze was onder de indruk van de content op onze website: www.scamander.com 

Hans van Zandbergen, Commercieel Directeur Informatiezuil.com, Boesingheliede

"Wij zochten niet 'gewoon een tekstschrijver', maar iemand die onze business begrijpt en meedenkt. Bij Quarante Communicatie hebben wij dat gevonden. Diana is zeer doortastend en to-the-point. Precies wat wij nodig hebben voor onze diverse uitingen." www.informatiezuil.com

Esther van Driel, Tripticom B.V., Rotterdam

"Diana is an experienced, professional PR specialist with hands-on mentality. She's to the point and works directly to her goal. I had the honor to work with her and I am really happy to got to know her."

Edwin Lucas, Marketing & Sales, Triple Oak B.V., Lelystad

"Door met ons mee te denken en door een professionele houding heeft Quarante Communicatie zich een volwaardig partner getoond waarbij deskundig advies en goede ideeën steevast een centrale rol spelen."